Behandlingar

Vi på SALT Studio tror på att skapa en unik upplevelserna varje besök. Där din vision och din personlighet sätter tonen för varje behandling. Välj önskad behandling nedan för att läsa mer om vad vi kan erbjuda dig.

Hårvård

Hos SALT Studio erbjuder vi ett brett utbud av hårvårdstjänster anpassade för att spegla din personliga stil och skönhet. Från en vitaliserande Spa-detox klippning till precisionens konst i våra anpassade klippningar, våra erfarna stylister och färgexperter är här för att ge dig ett oöverträffat resultat.

Salt Studio - Behandling

Kroppsvård

Gå in i en värld av avkoppling och skönhet med vårt unika utbud av kroppsvårds- och skönhetstjänster. Från personligt anpassade ansiktsbehandlingar till avslappnande massage och exklusiv skönhetsvård, vår Deep Beauty by Nea meny är skapad för att förhöja din naturliga skönhet och välbefinnande. Upptäck vår fullständiga meny och boka din tid idag.

SALT Studio

Stig in i vår värld av trender, tips och spännande nyheter! Här delar vi med oss av allt från de hetaste hårvårdstrenderna till personliga berättelser från vårt team.