Team Salt Studio

Upptäck skönhet och avkoppling hos SALT Studio, din exklusiva destination för professionell hårvård och skönhet. Våra erfarna frisörer och terapeuter ser fram emot att skapa en unik och personlig upplevelse för dig. Här kan du läsa mer om teamet!

Saga-Sofie B. Mattsson - Salt Studio

Frisör med gesällbrev

Saga-Sofie

Alexandra Lindgren - Salt Studio

Frisör med gesällbrev

Alexandra

Nea - Salt Studio

Aukt. Hud- & SPA Terapeut med Gesällbrev

Nea

Om Salt Studio

På SALT Studio är vi ett team av passionerade frisörer och skönhetsexperter, redo att ge dig en oöverträffad skönhetsupplevelse. Våra frisörer, stärkta av sina gesällbrev och omfattande kunskaper, är mästare i att transformera ditt hår till ett konstverk. Vi erbjuder inte bara expertis inom hårstyling och färgning, utan även en komplett upplevelse som fokuserar på ditt totala välbefinnande.

Vårt engagemang sträcker sig bortom skönhetstjänster. Vi är stolta över att använda miljövänliga och högkvalitativa produkter, vilket reflekterar vår omsorg om både dig och vår planet. Vår avkopplande massage och personliga hudvårdstjänster erbjuder en paus från vardagens stress, skräddarsydda efter dina behov och önskemål.

Vi ser fram emot att välkomna dig på Östra Piren för en skönhetsupplevelse som du sent kommer att glömma. På SALT Studio är ditt välbefinnande och din unika skönhet alltid i centrum. Besök oss för en hållbar och inspirerande skönhetsresa!

Shamponering
Salt Studio

Stig in i vårt kreativa rum där skönhet och välbefinnande möts. Här på SALT Studio är varje hörn fyllt med kreativ energi och en känsla av lugn. Från de omsorgsfullt utformade arbetsplatserna till vårt inbjudande väntrum, varje aspekt av salongen är designad för att ge dig en känsla av harmoni och lyx.